Jochihe in code oranje

Vanaf deze week geldt voor het jeugdwerk code oranje.
Dit heeft enkele gevolgen voor onze normale Chirowerking. Om ervoor te zorgen dat er geen verwarring ontstaat, vindt u hieronder nogmaals alle maatregelen terug.

We vragen aan alle ouders om nooit het Chiro-domein te betreden, buiten om een uniform te kopen. Als jullie jullie kinderen komen afzetten of ophalen vragen we ook om altijd een mondmasker op te hebben omdat er op die momenten veel personen op een plaats bijeenkomen.

Ribbels en Speelclub (geboortejaar 2011-2014)
De ingang van de Chiro is langs de grijze poort van de Zonnekesschool. Deze bevindt zich in de F. Huysmanslaan. We vragen aan de leden om een eigen drinkbus mee te brengen. Jullie kunnen uniformen kopen na de Chiro.

Rakkers (geboortejaar 2009-2010)
Deze leden komen langs de groene poort van de Zonnekesschool binnen. Dit is in de E. Van Nuffellaan. Ook zij moeten een eigen drinkbus meebrengen. Jullie kunnen uniformen kopen na de Chiro.

Toppers (geboortejaar 2007-2008)
Voor deze leden is de gewone Chiro-ingang in gebruik. Aan hen vragen we om naast een eigen drinkbus ook altijd een mondmasker bij te hebben. Zonder mogen ze jammer genoeg niet meespelen. Jullie kunnen uniformen kopen voor de Chiro.

Kerels en Aspiranten (geboortejaar 2003-2006)
Zij gebruiken vanaf deze zondag de bruine poort van de school. Deze bevindt zich in de Lindelei, ter hoogte van het zebrapad. Ook zij moeten een eigen drinkbus en een mondmasker meebrengen. Zonder mondmasker mogen ze niet op de Chiro. Jullie kunnen uniformen kopen voor de Chiro.