Familiewandeltocht

Familiewandeltocht

  


Klik hier om in te schrijven


 

Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar organiseren we ook dit jaar op 28 april opnieuw een keitoffe familiewandeltocht. Nog niet bekend met dit fenomeen? We leggen het graag even uit:

 

Doorheen het Chirojaar gaan de leden af en toe ook eens op tochtdag. We breken dan even uit de muren van onze Chirolokalen en gaan op stap. De ene afdeling gaat op ontdekking naar de leukste speeltuinen en bossen in de buurt, de ander neemt de veerboot naar Bazel en de oudsten springen wel eens op hun fiets om Antwerpen onveilig te maken. Spannender kan het haast niet. Of toch wel? Want tijdens de familiewandeltocht mag iedereen mee op onze fantastisch leuke tochten! Ouders, grootouders, tantes, oud-leiding, vriendjes, buurmannen, hondjes enzovoort worden uitgenodigd om mee te komen stappen. Na de wandeling kan iedereen nog genieten van een lekkere cola, frisse pint en een vette hamburger op onze Chiro! En dat allemaal hopelijk onder een goed lentezonnetje…

 

Voor ingeschreven leden van Chiro Jochihe is de familiewandeltocht uiteraard gratis. Voor ouders, oud-leiding en andere sympathisanten ouder dan 12 jaar die komen meelopen kost de inschrijving 4 EURO. Hier zit tevens ook een drankje en koekje mee inbegrepen voor onderweg. Een schoofzakje voor het middageten voorzie je wel zelf!

 

Bij de inschrijving kan je kiezen tussen 3 wandelingen: de minitocht door Hemiksem, de Poldertocht in Bazel en de uitslooftocht. Meer info vind je hieronder.

 

Kortom:

WAT? Tochtdag voor IEDEREEN die eens benieuwd is hoe zo’n tochtdag er uitziet.

HOE? Inschrijven doe je hierboven voor 21 april

KOST DAT IETS? 4 euro (per persoon / Chiroleden en kinderen -12 gratis)

WANNEER? Op 28 april. Alle tochten vertrekken om 10u.

WAAR? Alle tochten vertrekken op CHIRO JOCHIHE (Lindelei 201, Hemiksem)

AANKOMST? 16 à 17 uur

VRAGEN? Die stel je maar aan de leiding op zondag of via een mailtje naar de leiding.

NOG IETS BELANGRIJKS? Vergeet geen deftig schoeisel en een schoofzakje voor de middag!

 

Minitocht door Hemiksem – 6 kilometer

Wie graag een kleine wandeling mee doet en Hemiksem op een toffe manier eens wilt verkennen, kan met de Ribbels en de Speelclub meewandelen in deze tocht. We passeren een aantal parken in Hemiksem, wandelen naast de Schelde en bezien onze mooie abdij nog eens van dichtbij.

 

Poldertocht in Bazel – 12 kilometer

Het mooiste stukje natuur in de buurt ligt net aan de andere kant van onze Schelde. Daar vind je de Polders van Bazel en Kruibeke. In deze tocht ontdek je er samen met de Rakkers en de Toppers alle hoeken van!

 

Uitslooftocht – 20 kilometer

Heb jij de dikste kuiten van ze allemaal? Dan zal deze tocht wel iets voor jou zijn. Ook wij steken het water een paar keer over met de veerboot en belanden zo onder andere in de Hobokense Polders. Een wandeling voor Kerels, Aspiranten en alle echte stappers die mee willen doen!