Openspelnamiddag

Beste ouders

Zoals verwacht kan onze openspelnamiddag dit jaar jammer genoeg niet op de normale manier doorgaan. Maar geen paniek! Wij hebben ervoor gezorgd dat we nog steeds met een hele bende plezier kunnen maken!

De openspelnamiddag zal op zondag 6 september van 14u00 tot 17u00 plaatsvinden.

De kinderen die jonger zijn dan 12 jaar worden verwacht op de gemeenteplaats. Daar zullen we samen, in bubbels, een groot spel spelen.

De kinderen die 12 jaar of ouder zijn, worden op hun eigen chiro verwacht. (Jochihe naar Jochihe, Klaasje naar Klaasje.) Ook daar zal er een spel gespeeld worden.

Die dag werken we op beide plaatsen met een ‘kiss and ride’ systeem. Er zal een duidelijk onthaal geplaatst zijn waar je met je dochter/zoon kan komen aanschuiven. Daar zullen er leidsters/leiders zijn die de bubbels verdelen. Als dat is gebeurd, wordt er gevraagd om het terrein te verlaten en je kind om 17u00 terug op te halen.

Gelieve ook in de wachtrij een mondmasker te dragen en genoeg afstand te houden van je voorliggers.

Als je vijf dagen voor de openspelnamiddag nog ziek bent geweest, gelieve dan dit jaar een keertje over te slaan. Zo kan alles op een veilige manier verlopen en kunnen we voorkomen dat Corona zich nog meer verspreidt. 

Alvast bedankt voor jullie medewerking, en hopelijk zien we jullie daar!

Veel liefs,

Leidsters van Chiro Klaasje en Leiders van Chiro Jochihe!